"Никога, никога" от Колийн Хувър и Тарин Фишър

Never Never: Part Three Never Never: Part Three by Colleen Hoover
My rating: 5 of 5 stars

Никога не спирай!
Никога не забравяй!

     "Никога, никога" е роман от три части, който ще събуди интереса и любопитството ви още със самото си начало. Историята ме плени, защото беше доста различна от нещата, които съм чела досега. Прочетох и трите книги буквално за ден.
     Докато четях в главата ми се блъскаха най-различни сценарии за това, какво всъщност се случва. Може би и заради това нямах търпение да стигна до края. За пръв път чета книга, за която дори и не мога да предположа как ще завърши. Книга, в която са застъпени паранормални явления, поднесени по много лек начин. Попивах всяка страница и заедно с героите се опитвах да достигна до някаква хипотеза и обяснение.

     Главните герои са двама - Чарли и Сайлъс. Те са израснали заедно като приятели. Приятелството им преминава в любов. На през един учебен ден, те забравят всичко. Забравят кои са, къде живеят, кои са семействата им. От този момент започва същинската част на романа. Търсейки себе си, опитвайки се да разберат какво им се случва, Чарли и Сайлъс ще открият истини за тях и близките им, които може и да не им харесат.
     Ще се промени ли животът им?
     Ще открият това, което търсят?
     Какво и защо им се случва?
     До самия край, книгата не дава отговорите на тези въпроси.
     Тази трилогия завършва с една идея за продължение. Ще се радвам наистина да има такова. Харесах двамата актьори и ми се иска отново да се срещна с тях.

View all my reviews on Goodreads

Публикуване на коментар

0 Коментари