16 ноември 2016 г.

Идеи за почивка на море през зимата

   На кого не му се е искало в студените зимни дни да бъде на място, където може да захвърли якето и ръкавиците? Да се разхожда по плажа или да поплува през януари и февруари - звучи страхотно, нали? Няма какво да се чудите - това е напълно възможно!




   Например, в Египет температурите през зимата са около 25-26 градуса. Температурата на водата е от 18 до 22 градуса. Освен да поплувате, в арабската държава може да посетите и прочутите пирамиди, както и да се разходите с камила през пустинята.



   В Дубай - един много модерен град, температурите през зимата са около 25-27 градуса, а на водата - около 18. Градът със сигурност би ви впечатлил.


   А какво ще кажете за почивка на Малдивските острови? През студените за нас месеци, там температурата е средно 27-28 градуса. Малдивите очароват с невероятно красивите си плажове и природа.


  Когато при нас идва зимният сезон, то в Бразилия настъпва летният. тогава температурите достигат до 30-31 градуса. Идеално време за почивка на морето. През този сезон (февруари) се провежда и световноизвестният бразилски карнавал. Ще е страхотно да се посети.

снимки:pixabay.com

2 коментара:

  1. А, хубаво е на море през зимата, аз две години живях на един карибски остров, почти всеки ден ходех на плаж

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Добре ти е било ! И на мен много ми се иска да захвърля якето :)

      Изтриване