"Тъмна луна" от Карън Робъртс


    "Тъмна луна" е роман, в който основната тема е любовта. Вечната, силната, изгарящата, влудяващата, това е тя - любовта.
      Никой не знае какво му е приготвила съдбата, докато не се срещне с нея. Главната героиня не мечтае за любов, а само за храна и подслон. Но в живота нищо не се дава даром!
      На книгата попаднах случайно. Купих си я заедно с едно списание и не съжалявам. Романът е много увлекателен. Не можех да спра да чета. Действието се развива през целия сюжет и няма скучни страници, от които да ти стане безинтересно.
      Героинята е нахална ( на моменти, чак и се ядосвах ), устатна и твърдоглава, а главният герой е спокоен, уравновесен и здравомислещ. Два напълно противоположни характера. Може би това ги привлича един в друг толкова силно ( аз винаги съм мислила, че истинска любов има там, където хората се разбират, имат еднакви интереси, т.е. си приличат ). Но нали противоположностите се привличали - може и така да е! Със сигурност тръпката ще е по -силна!
      Книгата я слагам в "Любими", защото ме развълнува. Предизвика в мен серия от емоции, като яд, напрежение, желание, чрез които изживях случките на героите в романа, заедно с тях.


View all my reviews

Публикуване на коментар

0 Коментари